Logo en Website voor AfrikDelux.com

Hallo iedereen, In deze upload krijgen jullie het verhaal mbt het logo en website voor AfrikDelux.com.

Na het immense succes van StievieWonderTours richtten Kathleen Aerts (voormalig K3-lid) en haar man Steven, AfrikDelux op, een tweede reisbureau gespecialiseerd in gepersonaliseerde luxe-ervaringen naar Afrika.

Voorheen al gaven ze marc4u.be hun vertrouwen voor het ontwerpen van het StievieWonderTours logo en het updaten van de bijhorende website.
In vol vertrouwen klopten beiden dan ook terug aan om ook hun nieuw logo en website voor AfrikDelux.com te laten ontwerpen door ons.

De briefing was heel duidelijk:

het diende een sterke link naar StievieWonderTours te omvatten, waarbij het luxe facette duidelijk naar voren diende te komen.
Samen waren we er snel uit dat het toevoegen van een kroon bij het bestaande StievieWonderTours logo hét detail was dat het AfrikDelux logo nodig had.

Daarnaast was het ontwerpen van de bijhorende website een fantastische leuke reis, met een perfecte onderlinge communicatie. Kathleen en Steven zijn immers heel leuke en professionele mensen om mee samen te werken.

Het bekomen resultaat voldeed volledig aan Kathleen en Steven’s verwachtingen en ze waren er heel blij mee. Daarvoor doen we het natuurlijk !

AfrikDelux bestaat uit een enthousiast, gepassioneerd team van zeer ervaren reisexperten die alle highlights maar ook de verborgen parels van de Afrikaanse landen kennen.
Door hun jarenlange ervaring en onze letterlijke én figuurlijke voet aan grond in Afrika, stellen ze ongeëvenaarde kwaliteitsreizen naar Afrika samen.
Tel daarbij nog eens de ongeloofelijke charme, persoonlijke touch en going-for-that-extra-mile mentaliteit van Kathleen en Steven, en je Afrika-reis kan niet meer stuk.
Sterk aan te raden!

Kijk alvast even op hun nieuwe website: www.afrikdelux.com

Wil je graag checken wat we al meer hebben gedaan voor andere klanten? Check even onze Marc4u.be portfolio